Nevezés
Nevezés
Év Termékei 2021
Év Termékei 2021

A fogyasztók idén is megszavazták az Év Termékeit

2014. április 1-jén adták át az Év Terméke Díjat. Idén 12 kategóriában osztották ki az elismeréseket és először díjaztak vény nélkül kapható gyógyszer kategóriában. A legnépszerűbb Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki.  Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

Az Év Terméke Díj 2014 nyertesei:

Ízületi/Porcerősítő készítmények kategória: Béres Porcerő+Csont-Izom Komplex

Bőrápoló krém kategória: Bioderma Sébium Global

Hűtött készpuding kategória: Dr. Oetker Paula Puding

Online szolgáltatás B2B kategória: Gamaxmedia Streaming  szolgáltatás

Baba-Mama szolgáltatás kategória: “Gyöngyszem” Csomag – Baba TB

Sajt kategória: Hajdúsági Grill sajt

Fájdalomcsillapító kategória: Ketodex fájdalomcsillapító

Lazúr kategória: Lazurán Aqua Vizes vékonylazúr

Ízesített sörök kategória: Pécsi Radler termékcsalád

Köret kategória: Riceland Élelmi Rostban Gazdag Gyors és Konyhakész rizsek

Száraztészta kategória: Soós Premió tészta család

Jegestea kategória: XIXO Ice tea család

Fekete Zoltán, az Év Terméke Díj zsűrijének elnöke:

„Idén harmadszor is elindult az Év Terméke megmérettetés, ami egyrészt örvendetes hír, másrészt reményteli jel is. Úgy látszik, sok márkatulajdonosnak továbbra is fontos a részvétel a legnevesebb innovációs termékdíjazási rendszerben. Sajnos még mindig nem lábaltunk ki a válságból, a vásárlóerő stagnálása, a szabályozási és üzleti környezet kedvezőtlen trendjei azonban nem maradhatnak gyártói reakciói nélkül, azokat folyamatos innovációval, termékfejlesztéssel és hatékony, ugyanakkor etikus marketinggel szükséges ellensúlyozni. Mint a zsűri elnöke örömmel jelentem, idén újabb kategóriákban történtek nevezések, többen is sikerrel rúgtak labdába az innovatív szolgáltatások terén, és különösen örvendetes, hogy vannak évről-évre visszatérő gyártók, akik újabb és újabb márkákat indítanak sikeresen. A benevezett termékek zsűrizése, előválogatása konszenzusosan történt, de az Év Terméke díjat végső soron a fogyasztók ítélték oda a győzteseknek, az ő egyre erőteljesebb és tudatosabb véleményük döntött végső soron – mindannyiunk, a gyártók, a kereskedők, és a fogyasztók javára, előnyére.”

„Az Év Terméke Díjra jelölt termékek és szolgáltatások idén is izgalmas keresztmetszetét adták az FMCG-szektorban és a fogyasztói igényekben látható trendeknek”, mondta Szántó Balázs, a Noguchi Porter Novelli ügyvezető partnere. „Közhely, hogy a kiskereskedelemben hatalmas a verseny, és minden szegmensben egyre több márka közül kell kitűnni. Éppen ezért fontos az Év Terméke Díj: a kisebb hazai gyártók és a globális márkák itt egyenlő esélyekkel versengenek a zsűri és a fogyasztók szavazataiért. A díjazottak hatékonyan megkülönböztethetik magukat – ha csak egy évre is, mert jövőre újabb innovációkat várunk tőlük.”

Gratulálunk a nyerteseknek!