1. Nevezés

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével a termék nevezhető a díjra.

2. Termékkategóriák felállítása

A program szervezői a piackutató intézet munkatársaival kialakítják a végleges termékkategóriákat, amelyekbe a nevezett termékek besorolhatók.

3. Előválogatás – Zsűri szavazás

Szakmai grémium dönt arról, hogy a gyártó által feltüntetett innováció a vásárlók szemszögéből is valódi értékkel bír-e, amennyiben igen, a termék elindítható a közvélemény kutatáson.

A szakmai zsűriben az FMCG területén jártas, márka független szakemberek, komoly általános piaci tapasztalatokkal bíró, hiteles gazdasági, marketing szakértők, a termékfejlesztések, valamint a márkaépítés területét ismerő szakemberek és a média képviselői kapnak helyet.

4. Közvélemény-kutatás

Országos reprezentatív közvélemény kutatáson maguk a fogyasztók szavaznak a legjobb termékekre.

5. Eredményhirdetés-díjátadó gála

2020. március – Nagyszabású díjátadó gálán hirdetjük ki Az Év Terméke Díj 2020 nyerteseit.

6. A nyertesek

Az Év Terméke Díj logót a gyártók egy éven keresztül használhatják a nyertes termékek csomagolásán, az ehhez kapcsolódó média megjelenésekben és reklámokban. A nemzetközi termékdíjazási rendszer logója minden országban azonos megjelenésű, ám mindenhol az adott ország nemzeti nyelvén találkozhatnak velük a vásárlók.

Mivel a díjat a gyártóktól függetlenül maguk a fogyasztók ítélik oda, ezért a logó a nyertes termékek kiválóságát és megbízhatóságát tükrözi, minőséget sugall a többi fogyasztónak. A nemzetközi tapasztalatok bizonyítják, hogy jelentős vásárlás-ösztönző hatással bír. A vörös alapszín rendkívül figyelem-felkeltő és könnyen észrevehető a csomagolásokon.


 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
* jelölt mezők kitöltése nélkül nem küldhetőek el az adatok

Nevezni kívánt termék / termékcsalád / szolgáltatás *

Termék / szolgáltatás innováció *

Kategória *

Cég *

Kapcsolattartó neve *

Beosztása *

E-mail cím *

Telefonszám *