Bravos őrölt kávék (Classic, Classic Mild és Classic Espresso)

Bravos őrölt kávék (Classic, Classic Mild és Classic Espresso)

Őrölt kávé kategória

Új letisztult csomagolással megújult Bravos Classic termékcsalád, megbízható minősége és versenyképes ára folytán méltán a legnépszerűbb szereplője a hazai háztartásoknak.
Beltartalom is megújult: a hazai ízlésvilágot a magyar kávézási szokásokat figyelembe véve újult meg a hazai háztartások egyik kedvence terméke.
Klasszikus pörkölésnek köszönhetően magas a koffeintartalma, ezért eszpresszóként és hosszú kávéként is ideális a fogyasztása. Az új Bravos Classic Mild finom ízvilágát és harmonikus aromáját a világos, lágy pörkölésnek és a gondosan válogatott kávészemeknek köszönheti. A Mild változatot a selymesebb kávéélményre vágyóknak ajánlják, akik az összehangolt ízvilágot a nap bármely szakában élvezhetik. A termékcsalád harmadik tagja a Bravos Classic Espresso, amely egy igazán olaszos aromájú kávé. Újdonságát sokszínű, karakteres ízvilágát, valamint telt esszenciáját a magas koffeintartalomnak és az intenzív pörkölésnek köszönheti.

Mizo UHT tejek

Mizo UHT tejek

UHT tej kategória

Mizo, a Mi Tejünk! A Mizo az UHT tejek (1,5%, 2,8%, 3,5% és laktózmentes 1,5 %) esetében elsőként vezette be az 1500 ml-es, családi kiszerelésű tejeket. A környezettudatosság jegyében 2020-ban a Tetra Pak legújabb fejlesztésű, környezetvédelmi szempontból is korszerű dobozaira állnak át, melynek köszönhetően csomagolásaik magas arányban tartalmaznak növényi forrásból származó rétegeket. A termékek az egy lépéses WingCap™ nyitórendszernek köszönhetően egyszerűen felbonthatók. A kiváló minőséget a több évtizedes tapasztalat, a Mizo szakembereinek felkészültsége, a kiváló alapanyagok és a modern technológia garantálja.

Hartmann - DermaPlast® Quick Aid sebtapasz

Hartmann – DermaPlast® Quick Aid sebtapasz

Sebtapasz kategória

Öntapadó, elasztikus, vízálló, habszerű kötszer, mely kisebb sérülések egyszerű, praktikus kezelésére és sebfedők gyors rögzítésére alkalmas. Az innovatív termék főbb jellemzői:
jó nedvszívó képességű / felszívja a váladékot
latex mentes
bőrbarát
nem ragad a bőrhöz, szőrhöz, és a sebbe
nem igényel kötszerkapcsot
kenőccsel vagy krémmel együtt használható
téphető kézzel

Szafi Reform csökkentett-szénhidráttartalmú lisztkeverékek (lángos, galuska, kenyér és péksütemény paleo sütő)Szafi Reform szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék

Szafi Reform csökkentett-szénhidráttartalmú lisztkeverékek (lángos, galuska, kenyér és péksütemény paleo sütő)
Szafi Reform szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék

Csökkentett-szénhidráttartalmú lisztkeverék kategória

A Szafi Reform tészták gluténmentes és csökkentett szénhidrát-tartalmú száraztészták, magas rosttartalommal. Újdonságértékük egyrészt abban áll, hogy a piacon kapható száraztésztákhoz képest jelentősen (46%-kal) alacsonyabb a szénhidrát-tartalmuk, másrészt gluténmentesek is egyben, amivel egyedülállóak a piacon. A magas rosttartalomnak köszönhetően lassan felszívódó szénhidrátforrásnak számítanak.
A termékek egy átlagember számára is könnyedén és gyorsan, minimális alapanyag-igénnyel felhasználhatók, és olyan glutén-, tej-, szójamentes ételek készíthetőek belőlük, amelyek zsírszegények, így a diétázóknak is kitűnő választást jelentenek.

Szafi Reform gluténmentes tészták:fodros kocka - truciolotti száraztésztaorsó - fusilli száraztésztarövid szélesmetélt - short tagliatellespagetti - spaghetti száraztésztatarhonya - pasta drops száraztészta

Szafi Reform gluténmentes tészták:
fodros kocka – truciolotti száraztészta
orsó – fusilli száraztészta
rövid szélesmetélt – short tagliatelle
spagetti – spaghetti száraztészta
tarhonya – pasta drops száraztészta

Gluténmentes száraztészta kategória

A Szafi Reform tészták gluténmentes és csökkentett szénhidrát-tartalmú száraztészták, magas rosttartalommal. Újdonságértékük abban áll, hogy a piacon kapható száraztésztákhoz képest jelentősen (46%) alacsonyabb a szénhidrát-tartalmuk, ugyanakkor gluténmentesek is egyben, ezzel egyedülállóak a piacon. A magas rosttartalomnak köszönhetően lassan felszívódó szénhidrátforrásnak számítanak.
A termékekek a főbb allergénektől mentesek, ugyanakkor szénhidrátszegény diétába is beleilleszthetők, ezen felül könnyen és gyorsan elkészíthető bárki számára.