Héra Prémium beltéri falfesték

Héra Prémium beltéri falfesték

Beltéri falfesték

Beltéri falfestékHéra – Gondoljon egy színre! Nálunk van. Bármilyen otthont is álmodott meg magának, a Héra Prémium termékcsalád megújult, 51 színt tartalmazó választékában biztosan megtalálja a lakásához illő árnyalatot. Nem jelent problémát a minimál, art deco, eklektikus, klasszikus, neobarokk vagy provence-i otthon megvalósítása sem. Mindegy mit választunk magunknak, a Héra festékekkel bármilyen stílust könnyedén kialakíthatunk.

A latextechnológiának és az optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően a kiváló fedőképességű bevonat mosható, légáteresztést biztosít, színei élénkek és tartósak. Egyszerű használatának és illatosított formulájának köszönhetően élmény vele a festés. A figyelemfelkeltő, megújult csomagolás pedig javítja a polci megjelenést és attraktívabb a fogyasztók számára.

BioCo C-vitamin termékcsalád (C+D Duo filmtabletta, C+D Duo Junior rágótabletta, C+Cink filmtabletta)

BioCo C-vitamin termékcsalád (C+D Duo filmtabletta, C+D Duo Junior rágótabletta, C+Cink filmtabletta)

C-vitamin

C-vitaminA BioCo C+D duo filmtabletta komplexen, magas dózisban tartalmaz 1000 mg hosszan tartó hatóanyag-felszabadulású C-vitamint és 2000 NE D3-vitamint, melyet csipkebogyó kivonat egészít ki. A C+D duo az egyetlen kombinált C+D-vitamin készítmény, melynek minőségét 2 különböző tanúsító védjegy és független laboratóriumok rendszeres minőségellenőrző mérései igazolják.

A BioCo C+Cink filmtabletta hasonló filozófia mentén készült, ez a termék az 1000 mg hosszan tartó hatású C-vitamin és csipkebogyó kivonat mellett 15 mg szerves vegyületformájú cinket tartalmaz.

Mindkét innovatív termék új formulával készül, melyek fejlesztésekor a termékek tisztasága került fókuszba. Az új formula garantálja, hogy vegetariánusok is fogyaszthatják a termékeket, illetve allergén- és szójamentesek is egyben.

A BioCo C+D Junior rágótabletta a C+D duo filmtablettát kiegészítő, gyermekeknek szánt változata, erdei gyümölcs ízű rágótabletta formában. A gyermekek igényeinek megfelelően a filmtablettához képest csökkentett, de a gyermekeknek szánt készítmények kínálatában kiemelkedő C- és D-vitamin tartalommal rendelkezik (500 mg C-, és 800 NE D3-vitamin tartalom / rágótabletta). Színezékmentes, allergént, illetve hashajtó hatású összetevőket sem tartalmaz, így a jó ízű tabletta minden nap egyszerűvé teszi a gyermekek vitaminpótlását.

Benu Livsane terhességi és ovulációs tesztek

Benu Livsane terhességi és ovulációs tesztek

Családtervezés

CsaládtervezésA LIVSANE egy modern gyógyszertári márka, amely széleskörű termékpalettájával alternatívát kínál a család minden tagja számára.
2017 óta érhető el a BENU Gyógyszertárakban, országszerte több, mint 340 helyen!

LIVSANE Ovulációs Teszt és Tesztcsík
5 vagy 7 egymást követő nap használható a legtermékenyebb napok meghatározására. Könnyen alkalmazható a vizeletsugárba tartva, vagy előre levett vizeletmintába téve, az eredmény már 3 perc múlva kimutatható.

Livsane Terhességi Teszt – Gyors Kimutatás
Az 1 vagy 2 darabos tesztek a menstruáció elmaradását követő naptól alkalmazhatóak a terhesség kimutatásához. Könnyen és gyorsan használható a vizeletsugárba tartva, az eredmény már 3 percen belül kimutatható.

Livsane Terhességi Teszt és Tesztcsík – Korai Kimutatás
Könnyen alkalmazható a terhesség kimutatásához, 99% pontosságú eredménnyel, már 6 nappal az elmaradó menstruáció előtt. A teszt már a nagyon alacsony mennyiségű hCG hormont is észleli, és kimutatja a terhesség korai szakaszában.

BioCo D-vitamin termékcsalád (D3-vitamin 2000 NE tabletta, D3-vitamin Forte 4000IU tabletta, D3-vitamin 400 rágótabletta)

BioCo D-vitamin termékcsalád (D3-vitamin 2000 NE tabletta, D3-vitamin Forte 4000IU tabletta, D3-vitamin 400 rágótabletta)

D-vitamin

D-vitaminA D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben, és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A BioCo D-vitamin termékcsaládja optimális megoldást nyújt minden igényre:

A BioCo D3-vitamin FORTE az étrend-kiegészítőkben megengedett maximális napi hatóanyag-mennyiségben tartalmaz D3-vitamint, mikrokapszulázott formában. (100 µg-ot tablettánként, amely 4000 IU-nak – nemzetközi egységnek – megfelelő mennyiség.) Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartását kiemelkedő mennyiségű D3-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni.

A legtöbb ember számára optimális napi bevitelt tesz lehetővé a BioCo D3-vitamin 2000 NE készítmény, amely tablettánként jelentős mennyiségű, 50 μg mikrokapszulázott D3-vitamint tartalmaz. (2000 nemzetközi egységnek megfelelő mennyiség.) Az egyetlen D-vitamin készítmény, melynek minőségét 2 különböző tanúsító védjegy is igazolja.

A legkisebbek igényeire a BioCo D3-vitamin rágótabletta nyújt megoldást, mely gyermekeknek készült, és már 3 éves kortól adható. Finom erdei gyümölcs ízével könnyen biztosítható a gyermekek D-vitamin igénye, amelyre különösen a téli hónapokban javasolt figyelmet fordítani (amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri). A készítmény tablettánként 400 nemzetközi egységnek megfelelő D3-vitamint tartalmaz. Cukormentes, fogbarát formula.

A termékcsalád összetétele megújult, a továbbfejlesztett készítmények allergénmentesek, és kizárólag vegetáriánusok által is fogyasztható összetevőkből készülnek.

Béres Calcivid 7 filmtabletta

Béres Calcivid 7 filmtabletta

Komplex készítmények az egészséges csontokért

Komplex készítmények az egészséges csontokértKomplex támogatás a csontok egészségéért!
A Béres CalciviD 7 filmtabletta vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
A készítmény 7 hatóanyaga (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek), köztük napi 800 mg kalcium, komplex formában támogatja a csontok egészségét. A napi 800 mg kalcium a felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték 100%-át biztosítja az ajánlott napi adagolással. (2 filmtabletta)
A Béres CalciviD 7 filmtabletta komplex összetételének köszönhetően magnéziumot, mangánt, cinket, valamint a K-vitaminokat is biztosít, amelyek ugyancsak hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.

SPAR Snack Mix (Magmix Chilis és Hagymás-Tejfölös)

SPAR Snack Mix (Magmix Chilis és Hagymás-Tejfölös)

Sajátmárkás snack magvakkal

Sajátmárkás snack magvakkalA SPAR Snack Mix magkeverék mindkét változata igazi ínyencség, ha kedveljük az izgalmas ízeket, vagy egészségtudatosabban szeretnénk nassolni.
Az ízesített magmixek igazi innovációnak számítanak egyrészt az ízviláguk, másrészt összetételük miatt. A csomagok tartalmaznak tésztabundás magokat, pörkölt kukoricaszemeket, valamint ízesített magokat. Mindkét változat igazi különlegesség. A termékek innovatív, visszazárható csomagolásban kaphatók.

Bravos szemes kávék (Classic, Classic Mild és Classic Espresso)

Bravos szemes kávék (Classic, Classic Mild és Classic Espresso)

Szemes kávé

Szemes kávéA Bravos az egyetlen magyar márka a kávépiacon, amelynél a termelés teljes folyamata Magyarországon zajlik. A világ különböző tájairól származó, 100%-ban ellenőrzött minőségű nyerskávét szentendrei gyárukban pörkölik és csomagolják.

Az új, letisztult csomagolással, és a hazai kávézási szokásokat figyelembe véve megújult Bravos Classic termékcsalád megbízható minősége és versenyképes ára folytán méltán a legnépszerűbb szereplője a hazai háztartásoknak.

A Classic változat a magas koffeintartalma miatt eszpresszóként és hosszú kávéként is ideális. Az új Classic Mild finom ízvilágát és harmonikus aromáját a világos, lágy pörkölésnek és a gondosan válogatott kávészemeknek köszönheti. A Classic Espresso igazán olaszos aromájú kávé, amit a magas koffeintartalomnak és az intenzív pörkölésnek köszönhet.