Nevezés
Nevezés
Év Termékei 2021
Év Termékei 2021

Szlovénia leginnovatívabb termékei – POY 2015 szlovén győztesek

Kihirdették a különleges figyelemmel kísért Product of the Year szlovén győzteseit is. Szlovéniában 2 ezer fős kutatás alapján választják ki a díjazottakat, mely nem akármilyen dicsőséget jelent ezen termékek forgalmazóinak, tervezőinek részére. Nézze meg, hogy mik lettek 2015 leginnovatívabb termékei 2015-ben!

A Product of the Year a világ legjelentősebb innovációs termékdíjazási rendszere, amely a fogyasztók döntésén alapul. A díjat 28 évvel ezelőtt Franciaországban adták át először, mára pedig – hazánkkal együtt – a világ 40 országában van jelen és közel 3 milliárd fogyasztót ér el.

A legnépszerűbb termékeket maguk a fogyasztók választják ki egy országos nagymintás közvélemény-kutatás keretében. A díjra minden évben új és innovatív termékekkel lehet nevezni, amelyeket először egy szakmai zsűri pontoz. A szakmai grémium által kiválasztott termékeke kategóriákba sorolva indulnak, a közvélemény-kutatáson, és a fogyasztók kategóriánként választják meg az év termékeit. A nyertesek egy éven keresztül jogosultak „Az Év Terméke Díj” logó használatára, valamint jelentős médiatámogatást kapnak a díjazott termékeik népszerűsítésére.

A nyertesekről bővebb információ az alábbi linken érhető el:

http://produktleta.si/zmagovalci-2014